Hjälpmedelsbutik Stockholm

Välkommen till vår hjälpmedelsbutik i centrala Stockholm. Du hittar oss i markplan på Artillerigatan 89 på Östermalm. I vår visningslokal och fysiska butik så kan du se en stor del av vårt sortiment och vi finns alltid på plats för att hjälpa dig med frågor du kan ha om hjälpmedel eller vårdutrustning.

hjälpmedel butik

Euforias hjälpmedelsbutik är vårt showroom för dig i behov av hjälpmedel, oavsett om det är enkla redskap för hemmet eller professionell utrustning till vård och omsorg. En stor del av vår verksamhet är riktad mot regioner och vårdföretag, varför vi har ett brett kunnande och är insatta i de stöd och processer som existerar. Vår personal i hjälpmedelsbutiken kan därför hjälpa dig att hitta hjälpmedel som du inte ens visste fanns, vilka underlättar i din vardag eller arbete.

Få rätt hjälpmedel, till rätt pris

Som sjuk eller med en funktionsvariation så har man i Sverige ofta rätt till vissa hjälpmedel. Detta stöd hanteras av hjälpmedelscentralerna som finns på olika större orter. Men dessa erbjuder tyvärr inte alla de hjälpmedel som finns att få, varför det är klokt att själv ta reda på vilken utrustning som är den bästa.

Oavsett mindre nedsatt aktivitetsförmåga eller större handikapp, så har vi några av de största leverantörerna i Europa som Juzo, Bauerfeind, Rolko, Performance health och många fler. Hittar du inte det du söker i vår nätbutik så kan vi många gånger beställa hem det just för dig till vår hjälpmedelsbutik.

Karta och vägbeskrivning till vår butik »

Välkommen in till vår hjälpmedelsbutik / Jan-Adam Rytterbro med personal

Ett urval av våra hjälpmedelsleverantörer
hjälpmedel leverantörer

Hur handlar du?

FÖRETAG
Visa priser exkl moms
PRIVATPERSON
Visa priser inkl moms